DOPAMIN BOOST

I början av 80-talet deltog jag i en yogaklass med några få andra och lärde mig olika tekniker för att komma i kontakt med mitt inre. Redan då märkte jag att dessa till synes enkla rörelse och andningsövningar påverkade mig på djupet, men jag tog ingen större notis om det då. Jag stod på huvudet och satt i lotusställning och omgivningen tyckte väl att jag var lite suspekt, ”tror du på sånt där Österländskt flum” var kommentarer jag kunde få.

Nu 35 år senare och många erfarenheter rikare kan jag landa i dessa rörelser och andningsövningar på ett betydligt mer avslappnat och djupare plan. En upptäckt som jag gjort är att dessa övningar frigör ämnen i hjärnan som också frigörs när vi röker, dricker alkohol eller äter godis så varför inte växla aktivitet då ju effekten är densamma tänkte jag.

Nu håller jag kurser och delar med mig av mina erfarenheter hur jag gick från ett stressat och ohälsosamt liv till ett betydligt bättre liv och mående.

Nästa fredag, 7 juni har du möjlighet att vara med på en kort helgkurs i Lomtjärn, Njurunda, Sundsvall

Du kan välja att bara vara med på lördag men kommer du redan på fredagens kvällsmeditation så bjuder vi på en härlig bastu med bad i sjön om lusten finns.

Läs mer..

Hoppas vi ses!

Roger