En egen ”shrink”

Att ha en terapeut eller en coach som hjälp till självinsikt och den egna personliga utvecklingen är en klok investering!

Är du en nyfiken människa som vill veta mer om hur allt hänger ihop då är det bra att börja med sig själv, ha en nyfiken inställning till sig själv och sin egen historia. Vi är till delar en produkt av våra föräldrar och våra första 3 år som i stort bestämt vilken typ av person vi blir. Tillhör du den nyfikna typen som är intresserad av att utforska dina tankar, känslor och beteenden på ett djupare plan är kanske terapi en väg för dig.

Det första steget är att du och jag gör en analys av vad du vill arbeta med. Därefter väljer vi vilket verktyg vi skall använda, samtal eller en kombination av samtal och kroppen som är det vanligaste sättet som jag jobbar med.

Varför just kroppen, jo, det som tydligast befinner sig här och nu är just vår kropp. 

Med fokus på nuet och dina kroppsreaktioner kan du få en förståelse för vad som påverkar dig och vad du kan göra för en ännu bättre hälsa. Idag har det sätt som jag jobbar med sedan många år fått ett namn; Mindfulness.

Målet (om det nu finns något mål) med terapin är ”mindlessness” och ”open awareness” hör av dig så berättar jag mer.

Välkommen!

Ring eller maila och boka en tid!

Om den viktiga anknytningsperioden på Youtube..

roger@rogerkangas.se 070-673 38 07