Ökad livskvalitet med mindfulness

Workshop om mindfulness I praktiken

Det flesta vet vid det här laget att det är vetenskapligt bevisat att mindfulness och meditation minskar stress. Många vittnar om att medveten närvaro i kropp, andning och tanke leder till ökad livskvalitet. Men hur ska man i praktiken få in detta i vardagen när livet ständigt kommer emellan och tid för sig själv är en bristvara? 

Vi har skapat en entimmesworkshop där Roger Kangas förmedlar enkla och praktiska övningar som du kan göra själv, en liten stund varje dag eller så ofta du kan för att även du ska kunna uppnå en medveten närvaro. Workshopen är utformad för att fungera både för den enskilde individen, men också för en arbetsplats.

Du kommer att få lära dig andningstekniker, kroppsövningar och tankesätt för att kunna utöva mindfulness på riktigt. Tänk om du kunde vara mer närvarande i mötet med andra. Då skulle du kunna få ut mer av livet både i form av kunskaper och hälsa, men också få förmågan att skapa kvalitativa möten både privat och på jobbet.

Workshopen hålls kontinuerligt så följ oss på Facebook eller kontakta oss för att få en inbjudan. Vi kan också hålla en anpassad workshop på ditt företag eller på vår konferensanläggning, Lomtjärn Retreat & Konferens.

Kontakta oss för offert.