Om Roger

Hej, jag heter Roger

Idag har jag jobbat med människors hälsa och stressrelaterade problem under många år. Jag föddes i Pajala, Tornedalen och kunde nog aldrig drömma om att jag, som den tysta norrlänningen, skulle leva på att leda kurser, föreläsa och utbilda.

Min vision är fred på jorden och det börjar med fred i mig. Missionen är att jag skall hitta min mening med livet och hjälpa andra till samma sak. Vägen jag funnit är självkännedom och den får jag i mötet med andra som speglar mig och som jag kan spegla och vi tillsammans kan växa till mer kärleksfulla personer.

Under många år hade jag förmånen att bo i Indonesien under delar av vintern. Livet verkade gott på ytan med pengar, relationer och vänner men det var ett ganska så själsligt otillfredsställande liv vilket också var orsaken till att jag gjorde min första klosterretreat. En Vipassana retreat som förändrade mitt liv radikalt. Mitt uppvaknande för det inre livet i mig hade fötts och när jag landade i Sverige började resan på olika utbildningar och kursgårdar. På en av dess kurser träffade jag Christian som förklarade för mig att ”så här skall vi jobba med MS patienter men vi skall koppla det till signalsubstanser” Okey sa jag och fattade ingenting. Han förklarade; ”jo förstår du, min fru är läkare och har diagnosen MS men hon har inga symptom”. Hur är det möjligt tänkte jag som hade nära släktingar med MS, Christian fortsatte; ”med hjälp av att stötta och balansera hjärnans signalsubstanser utifrån symptom är det möjligt att få en bättre hälsa”. Nu efter många år och massor av kurser för människor med olika diagnoser och för de som söker en större mening med sitt liv fortsätter jag att hjälpa människor till en livsstilsförändring och bättre hälsa.

Innan jag 1998 blev egen företagare på heltid har jag varit anställd 4 år inom socialtjänsten med missbruk och kriminalitet som specialitet och 10 år inom försvaret som tungdykande ubåts-jägare. Dessa yrken har gett mig en erfarenhet som idag är en stor tillgång i mötet med mina kunder.

Mellan födelsen och döden